Goral Vodka – tradycyjna
Góral – człowiek ukształtowany przez życie w trudnych warunkach wspaniałych gór w sercu Europy – Tatr Wysokich, wyróżnia się siłą fizyczną i duchową czystością. Odwieczna współzależność z nieskażoną przyrodą narodziła charakter nienaznaczony fałszywymi znamionami cywilizowanego świata. Klarowność, czystość, siła oraz subtelność to cechy charakteryzujące napój, którego produkcja rozpoczęła się tutaj już w XVII wieku – Goral Vodki. Ten wyjątkowy napój, doceniany przez wielu ekspertów, produkowany jest z wyselekcjonowanych odmian pszenicy pochodzącej z miejsc o czystym powietrzu, uprawianych tradycyjnymi, naturalnymi metodami bez użycia przemysłowych nawozów. Doskonały surowiec jest poddawany rafinacji w procesie 7-krotnej destylacji, a następnie mieszany z tatrzańską wodą źródlaną 7-krotnej filtracji w drewnie akacjowym i naturalnym kamieniu. Niepowtarzalny smak Goral Vodki z subtelnym, słodkim akcentem jest najlepiej wyczuwalny w temperaturze 3-4°C, dlatego rekomendujemy podawanie mocno schłodzonej.